013-13 08 77info@horecawear.se

Segers kockmössor

Segers kockmössor – pricken över i och jätteviktiga

 

Kockmössor är en högst väsentlig del av kockkläderna. Hårstrån (och mjäll, hemska tanke) bara FÅR INTE falla ned i grytor och pannor under tillagning eller tallrikar under portionering. Samma sak gäller givetvis i kallskänken. Liten tuva stjälper ofta stort lass, säger ordspråket – ett enda hår i maten och skadan kan bli nog så omfattande. Kockmössorna avhjälper den risken.

Segers kockmössor innebär kockmössor av hög kvalitet i ett antal olika utföranden. Valet av kockmössans modell anpassas efter restaurangens inriktning. Kockmössor som bandanas eller kepsar gör sig bra i den mer robusta köksmiljön och höga, vita kockmössor hör hemma i klassiskt eleganta restaurangkök. Pillerburksmodellen passar lätt in i de flesta miljöer, från fine dining-köket till minsta café.

Segers kockmössor – färg och kvalitet: Välj mellan ett antal färger och tygmönster. Segers kockmössor kan även färgkoordineras med kockrockar och kocktröjor. Tygkvaliteterna i Segers kockmössor är tvättbara i hett vatten 60–85°C. De flesta kockmössorna är sydda i en blandning av bomull och polyester, vilket gör att de håller utseendet även efter många tvättar.

38067-7948450-shopw-3e87e0_kockmössor

Segers kockmössor – bandanas:  Bandanas finns i ett antal färger och har en storlek som anpassas med hjälp av knytband i nacken.

Segers kockmössor – keps:  Klassisk kepsmodell med lufthål. Modellen regleras med spänne, en storlek passar därmed alla.

Segers kockmössor – keps med nätpåse:  Keps med skärm och sidostycken i traditionellt utförande samt kulle av nät med nätpåse. En idealisk kockmössa för medarbetare med långt hår. Keps med nättak är en variant av samma modell för korthåriga. Båda modellerna har en storlek för alla som är reglerbar med snöre och stroppar.

Segers kockmössor – nätkeps:  Kepsskärm kombinerad med nätkulle lagd i veck. Sval modell.

Segers kockmössor – pillerburksmodell:   Enkel modell med bakre resår för god passform. Stort färgurval. Finns också med nättak för extra ventilation.

Segers kockmössor – schalett:  En mjuk modell av kockmössa som har kardborreknäppning och knytband.

Segers kockmössor – traditionell modell:  Kockmössor med lagda veck, eller rynkade, för en luftig kulle.

Segers kockmössor – hög modell:  Den höga, vita kockmössan i bomull med sydda veck är en variant av den ursprungliga franska höga kockmössan.

Segers kockmössor – sotarmössa:  En kockmössa med bakre resår och uppvikt kant runt kullen..

Segers kockmössor – papper:  En hög, vit kockmössa som är veckad och öppen upptill, är ett alternativ till den textila höga kockmössan. En lägre enklare pappersmössa kan köpas i tiopack. Båda pappersmodellerna är tillverkade av slitstarkt papper.

 

Restaurangklader.com produceras av Horeca Wear!

Vi erbjuder restaurangkläder 7/24 i vår e-butik Kockkläder.se

Till butiken

Kontakta oss på RESTAURANGKLÄDER

Vi på restaurangkläder svarar på dina frågor inom några minuter under arbetstid. 09.00-16.00 Måndag-Fredag