013-13 08 77info@horecawear.se

Segers kockkläder för barn ‒ rätta klädseln för minikockar!

Kockkläder för barn gör matlagningen extra kul

 

Matlagn38067-7965027-shopw-42d7cd_barning har blivit populärt långt ner i åldrarna, inte minst sedan Sveriges yngsta mästerkockar fick en egen TV-serie på TV4. Men man behöver inte tävla för att prova på att laga olika rätter och experimentera fram nya recept. Matlagning är ett jättebra intresse att uppmuntra. Extra roligt blir det såklart om man är klädd som en riktig kock. Här hittar du kockkläder för barn i storlekar från 80 till 150 centilong, ungefär upp till 12 års ålder.

Segers kockkläder för barn – kockrockar:  Kockrockar i barnstorlek finns i klassiskt vitt men också i cerise eller ljusblått. Hög kvalitet i sömnad och tyg, 50/50 bomull/polyester, borgar för att kockrocken tål att användas och tvättas flitigt. Kockrockarna är skurna med omlottlagt tyg över bröstet. Kulknapparna är löstagbara och tas bort före tvätt, precis som man gör när man tvättar ”riktiga” kockrockar.

Segers kockkläder för barn – kockbyxor:  Kockbyxor i svart/vitt pepitarutigt eller helt svart kan beställas i storlekarna 80‒150 centilong. Storleken justeras med resår och dragsko i midjan. Pepitarutigt villar dessutom bort fläckar mycket bra. Hälften bomull och hälften polyester i tyget gör kockbyxorna för barn slitstarka och tvättåliga i 85°C.

Segers kockkläder för barn – bröstförkläden:  Bröstförkläden för de små finns i bomull (tvättas i 60°C), i bomull/polyester (tvättas i 85°C) eller plast. Välj mellan helvitt eller marinblått med vita ränder i klassiskt stil, eller färgglada förkläden i äppelgrönt eller rött.

Segers kockkläder för barn – kockmössor:  En kockmössa hör till också när man är liten. De finns i one size och justeras efter vars och ens huvudstorlek. Schalettmodellen passar fint på små huvuden.

 

Restaurangklader.com produceras av Horeca Wear!

Vi erbjuder restaurangkläder 7/24 i vår e-butik Kockkläder.se

Kontakta oss på RESTAURANGKLÄDER

Vi på restaurangkläder svarar på dina frågor inom några minuter under arbetstid. 09.00-16.00 Måndag-Fredag