013-13 08 77info@horecawear.se

Segers kockbyxor

Segers kockbyxor – snygga, bekväma och lättskötta

 

En komplett yrkesklädsel för varje medarbetare är idag en självklar del av verksamheten i hotell- och restaurangkök. Kläderna bidrar till den professionella inriktningen.  I ett varmt restaurangkök där tempot ofta är högt, måste arbetskläderna dessutom vara bekväma. Kockbyxor bör därför inte sitta åt utan vara lediga och ge möjlighet att röra sig fritt.

Segers kockbyxoSegers_kockbyxa_unisexr erbjuder ett brett utbud av modeller, i olika färger och kvaliteter. Gemensam nämnare är att de är lättskötta och går att tvätta i 60–85°C. Materialet i Segers kockbyxor är bomull eller en blandning av polyester/bomull. Inblandning av polyester i tyget gör Segers kockbyxor mycket slitstarka och att de tål tvätt i de högsta temperaturerna.

Segers kockbyxor i unisexmodell ger generös rörelsefrihet med vidd över låren och reglerbar midjevidd eller resår i midjan. Slät front och resår i ryggen är en tredje variant. Benlängderna kan varieras. Möjlighet att vika upp byxbenen och fästa med knapp förvandlar en byxmodell till trekvartsbyxa.

Segers kockbyxor presenteras också i dam- eller herrmodeller med olika skärningar och med sidfickor eller cargoinspirerade benfickor. Chinobyxor i workermodell är en av de mest populära kockbyxorna både i dam- och herrmodell.

Segers kockbyxor finns i flera färgställningar. Pepitarutiga kockbyxor är inte bara snygga utan speciellt gångbara i ett restaurangkök, då mönstret effektivt villar bort fläckar. Svart och mörkblått är också praktiska färger på Segers kockbyxor. Föredrar man ljusa färger finns Segers kockbyxor i både i den klassiska vita färgen, och i beige.

Segers kockbyxor med broderi är inte lika vanligt som namnmärkta kockrockar, men givetvis kan de också beställas med broderade namn och/eller logotyp. Det är, utöver den praktiska och estetiska funktionen, en trevlig gest mot medarbetarna.

Segers kockbyxor att byta med: Minst ett par rena kockbyxor bör alltid finnas tillgängliga för varje medarbetare, dels av hygieniska skäl och dels för att understryka medarbetarnas professionalism – alltid snyggt och rent är en standardfråga för varje restaurang.

Tänk på när du köper kockbyxor:
  • Kockbyxor bör vara skurna för att ge rörelsefrihet och inte hindra arbetet.
  • Välj hög kvalitet som håller fräschören tvätt efter tvätt. En blandning av bomull/polyester ger slitstarka och färghärdiga kockbyxor. Ska dina kockbyxor stå emot fläckar extra väl, väljer du pepitarutigt eller mörka färger.
  • Köp två par kockbyxor eller flera samtidigt så att du har att byta med.

Restaurangklader.com produceras av Horeca Wear!

Vi erbjuder restaurangkläder 7/24 i vår e-butik Kockkläder.se

Kontakta oss på RESTAURANGKLÄDER

Vi på restaurangkläder svarar på dina frågor inom några minuter under arbetstid. 09.00-16.00 Måndag-Fredag